Annetus pangalingi kaudu

Vali summa:

Annetustelefon

900 1770 (kõne hind on 10 eurot)
Annetamiseks kuula kõne lõpuni.

Läbi ajaloo on Jeesust peetud nii prohvetiks, Jumala Pojaks, imetegijaks, preestriks, pühakuks või lihtsalt inimeseks. Rory Kaye räägib, kuidas Jeesuse otsus surra ristil kogu inimkonna pärast andis igaühele võimaluse leida suhe taeva ja maa Looja, kuningate Kuningaga ja isandate Issandaga. "Jumal on suurepärane sõber," nendib ta.

Johannese 1:9-12: "Tõeline valgus, mis valgustab iga inimest, oli maailma tulemas. Ta oli maailmas, ja maailm on tekkinud tema läbi, ja maailm ei tundnud teda ära. Ta tuli omade keskele, ent omad ei võtnud teda vastu. Aga kõigile, kes tema vastu võtsid, andis ta meelevalla saada Jumala lasteks, neile, kes usuvad tema nimesse.."

Johannese 3:16-18: "Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu. Jumal ei ole ju läkitanud oma Poega maailma, et ta kohut
mõistaks maailma üle, vaid et maailm tema läbi päästetaks. Kes temasse usub, selle üle ei mõisteta kohut, ja kes ei usu, selle üle on kohus juba mõistetud, sest ta ei ole uskunud Jumala
ainusündinud Poja nimesse."

Avastusretked Jumala Sõnas

Piiblit kui Jumala Sõna on uuritud ja õpetatud aastasadu, kuid milline roll on sellel tänapäeval? Teie ees on saatesari, kus õpetaja Rory Kaye räägib Piibli alustest ja selle rollist me igapäevaelus ning ajaloos.

Rory Kaye sündis New Yorgi juutide kogukonnas, saades peale õpinguid edukaks ärimeheks. Kohtumine Jeesusega 1970. aastate lõpus muutis ta elu kardinaalselt. 1985. a kolis Rory koos abikaasaga Rootsi, Göteborgi, kus nad asutasid rahvusvahelise kunstide ja meedia organisatsiooni International Arts & Media. Rory rändab mööda maailma, õpetades ja kuulutades Jumala Sõna, olles samas ka kodulinnas sisserändajate koguduse pastoriks ja muusikakohviku eestvedajaks.

  • Esimene saade: 6. nov. 2016, Taevas TV7
  • Osa number: 13
  • Kestus: 30 min
  • Keeled:
  • inglise
  • Subtiitrid:
  • soome, eesti