Arhiivis “Kohtumine Messiaga”

Saatesari tänapäeva juudi ametnikest, kes jõudsid eri viisidel tõdemuseni, et Kristus on tõepoolest nende Messias ning ainus tee elava Jumalani.

“Kasvasin üles sünagoogis. Õppisin Heebrea ülikoolis ja käisin juutide päevalaagrites. Mu isa oli sünagoogi president. Paasapühadel pidi kõike täitma veatult eeskirjade järgi. Meil keelati Uue Testamendi lugemine. Kui tahad olla mu sõber, ei räägi sa mulle enam eales Jeesusest. Räägiti, et oleme juutidena kui jääk kristlaste tagakiusust. Küsisin oma rabilt ja mõningatelt oma õpetajatelt, kes on Jumal, küsimata seejuures Jumalalt endalt, kes Ta on. Jumal, tahan tunda Sind nagu oma esiisasid. Kes on Messias, kes on Jeesus? Rabbi, vaata prohveteeringuid, näib nagu see kõik kirjeldab Yeshuat! Avastus raputas mind üdini. Ma ei saanud selle eest enam põgeneda. Olen täielikult juut, kes usub täielikult Yeshuasse.”

Eelnevaid saateid saate vaadata SIIT.